Author Topic: Gladstonefamily.net history not working  (Read 1059 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline galfert

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 3061
Gladstonefamily.net history not working
« on: June 14, 2019, 09:57:39 AM »
Not able to see 7 day wind vector. Also unable to pull up any historical graphs. Just shows broken graphic icon like you see when an image is not available on a webpage.

Happens for any CWOP station not just mine.

UPDATE: Its all messed up and nothing works now (June 20, 2019)
UPDATE: Problem fixed by Philip Gladstone - Thank you! (June 26, 2019)
« Last Edit: June 27, 2019, 07:57:29 PM by galfert »
WS-2000 & WS-2902A | Ecowitt GW1000 | WeatherBridge (Meteobridge)
WU: KFLWINTE111  |  PWSweather: KFLWINTE111
CWOP: FW3708  |  AWEKAS: 14814
Windy: pws-f075acbe
Weather Underground Issue Tracking
Tele-Pole

Offline galfert

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 3061
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #1 on: June 19, 2019, 06:44:54 AM »
Gladstonefamily.net has stopped working 100% for everyone. Does anyone still run that site? The fact that nobody else has come to complain is curious.

CWOP data is still working on FindU and making its way to MADIS so that is good and the more important half of CWOP. But Gladstonefamily.net was a nice place to see QA graphs.
WS-2000 & WS-2902A | Ecowitt GW1000 | WeatherBridge (Meteobridge)
WU: KFLWINTE111  |  PWSweather: KFLWINTE111
CWOP: FW3708  |  AWEKAS: 14814
Windy: pws-f075acbe
Weather Underground Issue Tracking
Tele-Pole

Offline lightmaster

  • MB-HWS Template Dev
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 311
    • Baxley,GA Weather
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #2 on: June 19, 2019, 07:02:44 AM »
Mines loading fine. The QC analysis is still wacky and unreliable, but MADIS tech support is working on that.

https://weather.gladstonefamily.net/site/F3611

Offline galfert

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 3061
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #3 on: June 20, 2019, 02:10:39 PM »
Mines loading fine. The QC analysis is still wacky and unreliable, but MADIS tech support is working on that.

https://weather.gladstonefamily.net/site/F3611

Are you sure? Your link doesn't look fine to me.
WS-2000 & WS-2902A | Ecowitt GW1000 | WeatherBridge (Meteobridge)
WU: KFLWINTE111  |  PWSweather: KFLWINTE111
CWOP: FW3708  |  AWEKAS: 14814
Windy: pws-f075acbe
Weather Underground Issue Tracking
Tele-Pole

Offline lightmaster

  • MB-HWS Template Dev
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 311
    • Baxley,GA Weather
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #4 on: June 20, 2019, 02:54:16 PM »
Well now my charts are missing. They weren't before....

Offline Jim Ace

  • Member
  • *
  • Posts: 33
    • Hewlett Point Beach
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #5 on: June 20, 2019, 03:27:58 PM »
Mine went down today,  must be working on somethings.
WU - KNYEASTR4
PWS - KNYEASTR4
CWOP - F3861
AWEKAS - 14894

Offline galfert

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 3061
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #6 on: June 20, 2019, 06:52:57 PM »
Looks like we have an answer. Database got corrupted.
https://twitter.com/n1dq/status/1141832010987704320?s=09
« Last Edit: June 20, 2019, 07:24:58 PM by galfert »
WS-2000 & WS-2902A | Ecowitt GW1000 | WeatherBridge (Meteobridge)
WU: KFLWINTE111  |  PWSweather: KFLWINTE111
CWOP: FW3708  |  AWEKAS: 14814
Windy: pws-f075acbe
Weather Underground Issue Tracking
Tele-Pole

Offline galfert

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 3061
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #7 on: June 22, 2019, 09:25:50 AM »
UPDATE The database is still currupted. Philip is still working on this.
https://twitter.com/n1dq/status/1142146711286165504?s=09
WS-2000 & WS-2902A | Ecowitt GW1000 | WeatherBridge (Meteobridge)
WU: KFLWINTE111  |  PWSweather: KFLWINTE111
CWOP: FW3708  |  AWEKAS: 14814
Windy: pws-f075acbe
Weather Underground Issue Tracking
Tele-Pole

Offline galfert

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 3061
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #8 on: June 25, 2019, 10:07:52 PM »
UPDATE Looks like a big job. Database still corrupt and is being rebuilt from scratch.

https://twitter.com/n1dq/status/1143620385839230982?s=19

weather.gladstonefamily.net is completely down now. Before the site loaded but the data was missing.
WS-2000 & WS-2902A | Ecowitt GW1000 | WeatherBridge (Meteobridge)
WU: KFLWINTE111  |  PWSweather: KFLWINTE111
CWOP: FW3708  |  AWEKAS: 14814
Windy: pws-f075acbe
Weather Underground Issue Tracking
Tele-Pole

Offline lightmaster

  • MB-HWS Template Dev
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 311
    • Baxley,GA Weather
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #9 on: June 25, 2019, 10:52:35 PM »
Jeez, what in the world happened to make it this bad?

Offline galfert

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 3061
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #10 on: June 26, 2019, 02:40:36 PM »
Weather.gladstonefamily.net is back online. Data is starting to populate graphs. The last 4 days including today are missing. I don't know if they will be filled in or of they are lost. Some stations still look weird. Let's give it some time like 24 hours and see what happens.
WS-2000 & WS-2902A | Ecowitt GW1000 | WeatherBridge (Meteobridge)
WU: KFLWINTE111  |  PWSweather: KFLWINTE111
CWOP: FW3708  |  AWEKAS: 14814
Windy: pws-f075acbe
Weather Underground Issue Tracking
Tele-Pole

Offline galfert

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 3061
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #11 on: June 27, 2019, 07:59:33 PM »
UPDATE:

It's been over 24 hours and everything seems to be working great. Thank you Philip!

It seems we will need to live with an outage gap of 3 days of analysis data missing. I suppose that is acceptable. Happy to see Gladstonefamily operational again.
 [ You are not allowed to view attachments ]
WS-2000 & WS-2902A | Ecowitt GW1000 | WeatherBridge (Meteobridge)
WU: KFLWINTE111  |  PWSweather: KFLWINTE111
CWOP: FW3708  |  AWEKAS: 14814
Windy: pws-f075acbe
Weather Underground Issue Tracking
Tele-Pole

Offline GreyOwl

  • Senior Member
  • **
  • Posts: 89
  • Station up and running, No RH or Pressure sensors
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #12 on: June 29, 2019, 01:03:50 AM »
From your pic, it looks like 10 days not 3
CWOP: CW8399
KNVNORTH32
Weather Wizard III, wired
Homebuilt DFARS
Weather Link 5.9.0, serial version
Logitech 9000PRO Webcam



Offline galfert

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 3061
Re: Gladstonefamily.net history not working
« Reply #13 on: June 29, 2019, 02:53:18 AM »
From your pic, it looks like 10 days not 3

Nope, just 3 days. It looks that way to you because of how the historical calendar works. It never shows the previous months days. It only shows whole months at a time. The current date is also never shown until it passes because it is a historical calendar that does not include the current date. To see the current date you just exit the historical calendar and go back to Station Summary page.
WS-2000 & WS-2902A | Ecowitt GW1000 | WeatherBridge (Meteobridge)
WU: KFLWINTE111  |  PWSweather: KFLWINTE111
CWOP: FW3708  |  AWEKAS: 14814
Windy: pws-f075acbe
Weather Underground Issue Tracking
Tele-Pole

 

anything