Author Topic: WeatherLink 5.9.0 Data Not Matching Vantage Pro 2 Console  (Read 207 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sillyfreak

  • Member
  • *
  • Posts: 7
    • Buda, Texas- Leisurewoods
WeatherLink 5.9.0 Data Not Matching Vantage Pro 2 Console
« on: July 04, 2018, 07:03:55 PM »
Not sure when it happened, but I am looking at my station data and see the indoor temperature and humidity values are showing different than the console.  For example, console shows 75F and the data in WeatherLink shows 87F.  Also, indoor humidity shows 51% on the console and 35% in WeatherLink.

Any ideas?

Offline Old Tele man

  • Singing in the rain...
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 1322
Re: WeatherLink 5.9.0 Data Not Matching Vantage Pro 2 Console
« Reply #1 on: July 04, 2018, 07:23:17 PM »
Were any "offset/adjustment" values entered previously?
« Last Edit: July 04, 2018, 07:26:42 PM by Old Tele man »
SYS: Davis VP2 Vue/WL-IP & Envoy8X/WL-USB;
DBX1 Precision Digital Barograph
CWOP: DW6988 - 2 miles NNE of Cortaro, AZ
WU - KAZTUCSO202, Countryside

Offline sillyfreak

  • Member
  • *
  • Posts: 7
    • Buda, Texas- Leisurewoods
Re: WeatherLink 5.9.0 Data Not Matching Vantage Pro 2 Console
« Reply #2 on: July 04, 2018, 07:46:45 PM »
No adjustments that I know of...

I went through the "Setup" options and found the attached screen.

When I look at the console, it shows inside temp of 77F (not 92.7F or 89.7F) and inside humidity of 51% (not 35%).

I also went through the setup on the console and they all seem to be zero offsets...
« Last Edit: July 04, 2018, 08:12:33 PM by sillyfreak »