Author Topic: TOA Systems Custom Map not showing in web page  (Read 438 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline miraculon

  • Sunrise Side Weather
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 3904
  • KE8DAF
    • Sunrise Side Weather in Rogers City MI USA
TOA Systems Custom Map not showing in web page
« on: March 05, 2022, 05:15:38 PM »
I noticed that the custom TOA Systems map that previously worked would not show in my web page, giving the "broken image" icon. I saw some End Of File errors in both Firefox and Edge.

Firefox gives:
Quote
Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to toasystems.com. PR_END_OF_FILE_ERROR
It looks like something is converting it to a https:// generating this error.

Original HTML from my page:

Code: [Select]
<<img src="http://toasystems.com/gifs/rogerscity.gif?rand=<?=rand(1,1000);?>" width="660"></img>
When I put the image link in directly it would display by itself.

New HTML:

Code: [Select]
<a href="http://toasystems.com/gifs/rogerscity.gif" target="_blank">Link to Map Image from TOA Systems</a>
http://toasystems.com/gifs/rogerscity.gif



I even tried an i-frame and it wouldn't work either.

I decided to put an <a href..> link to open in a new tab instead. That works.


Greg H.



Blitzortung Stations #706 and #1682
CoCoRaHS: MI-PI-1
CWOP: CW4114 and KE8DAF-13
WU: KMIROGER7
Amateur Radio Callsign: KE8DAF

Offline WeatherHost

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 3602
Re: TOA Systems Custom Map not showing in web page
« Reply #1 on: March 12, 2022, 06:51:36 PM »
I still have the system and as far as I know it still works.  I don't use any of that mapping.  I only log in when storms are nearby.


 

anything