Author Topic: Station remains Offline  (Read 1217 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline miklstel

  • Member
  • *
  • Posts: 1
Station remains Offline
« on: June 20, 2021, 10:01:50 AM »
I have built a DIY station that I am trying to get online.  i'm sending the bare minimum data, temp, humidity and dew point but no data is displayed on web page and it remains OFFLINE.  Here is the string that is being sent. 

08:56:27.508 -> Data send OK
08:56:32.909 -> AT+CIPSEND=253
08:56:32.960 -> GET /weatherstation/updateweatherstation.php?ID=KNELINCO456&PASSWORD=PASSWORD&tempf=70.36&dewptf=54.18&humidity=47.97&softwaretype=Arduino-ESP8266&action=updateraw&realtime=1&rtfreq=30/ HTTP/1.1
08:56:33.148 -> Host: rtupdate.wunderground.com:80
08:56:33.192 -> Connection: close

Any help would be appreciated.  Thanks
Mike

Offline galfert

  • Global Moderator
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 6822
Re: Station remains Offline
« Reply #1 on: June 20, 2021, 11:54:47 AM »
Try adding &dateutc=now
Not sure if the order matters, but in case it does insert it after the password.

Ecowitt GW1000 | Meteobridge on Raspberry Pi
WU: KFLWINTE111  |  PWSweather: KFLWINTE111
CWOP: FW3708  |  AWEKAS: 14814
Windy: pws-f075acbe
Weather Underground Issue Tracking
Tele-Pole

Offline galfert

  • Global Moderator
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 6822
Re: Station remains Offline
« Reply #2 on: June 20, 2021, 07:57:29 PM »
Looks like you are now uploading. Did adding the &dateutc=now parameter fix it? Or was it something else that fixed it?
Ecowitt GW1000 | Meteobridge on Raspberry Pi
WU: KFLWINTE111  |  PWSweather: KFLWINTE111
CWOP: FW3708  |  AWEKAS: 14814
Windy: pws-f075acbe
Weather Underground Issue Tracking
Tele-Pole

 

anything