Author Topic: Uk Temps  (Read 471 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline swright1957

  • Member
  • *
  • Posts: 32
    • Wakefield Way PWS
Uk Temps
« on: August 03, 2022, 09:17:42 AM »
Hi all.
I have posted this on another forum as well, so sorry for the cross posting.

I have a problem, that I need some super people to try and help me work out..as my brain is getting a bit old now. :scrambleup:

I have a UK high/Low temp in a block on the PWS dashboard.
Its been working fine for ages at this location (www.sw1957.co.uk/dash/index.php) with the UK temp block 4th block down right side.
now I have moved the website (www.hytheweather.co.uk - with the UK temp block 4th block down right side) to a new domain it has stopped working and the extreme gadgetcache, doesn't refresh every hour like it used to.
If I copy the extreme gadget cache file it works for a hour then stops again.
I have even setup a cron job to refresh the gadgetcache.php every 10 mins with no luck.  ](*,)
Does anyone have  any bright ideas as to the cause please. :sign6:
Thanks for all the help

Have just found an error log on the server.  Does this make sense to anyone??
"anything's possible with the weather"
www.hytheweather.co.uk/signaturebanner.gif

Offline broadstairs

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 554
Re: Uk Temps
« Reply #1 on: August 03, 2022, 09:33:37 AM »
Looks to me like a PHP configuration error on the server saying you cannot use fopen for a resource starting with http://. See https://www.php.net/manual/en/wrappers.php
is this a new server as well?

Stuart
Ecowitt GW1003 with ultrasonic wind gauge, lightning sensor and PM2.5 sensor with Personal Weather Tablet as a console.

Offline swright1957

  • Member
  • *
  • Posts: 32
    • Wakefield Way PWS
Re: Uk Temps
« Reply #2 on: August 03, 2022, 10:29:42 AM »
Hi Stuart.

Its a new domain and Its now hosted on my sons company (quickhostuk).
It was on 1and1 (ionos) and it all worked fine., so it must be something on the quickhost servers that is stopping it.
Might have to call them or see what my son says about it.  I've tried everything possible to get it to work.
"anything's possible with the weather"
www.hytheweather.co.uk/signaturebanner.gif

Offline swright1957

  • Member
  • *
  • Posts: 32
    • Wakefield Way PWS
Re: Uk Temps
« Reply #3 on: August 03, 2022, 11:08:22 AM »
Hi Stuart
Might have found the problem.
Will let you know..box to enable !! ](*,)
"anything's possible with the weather"
www.hytheweather.co.uk/signaturebanner.gif

Offline broadstairs

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 554
Re: Uk Temps
« Reply #4 on: August 03, 2022, 11:31:09 AM »
 :lol:

Stuart
Ecowitt GW1003 with ultrasonic wind gauge, lightning sensor and PM2.5 sensor with Personal Weather Tablet as a console.

Offline swright1957

  • Member
  • *
  • Posts: 32
    • Wakefield Way PWS
Re: Uk Temps
« Reply #5 on: August 03, 2022, 03:16:30 PM »
 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Still not !!!!!
"anything's possible with the weather"
www.hytheweather.co.uk/signaturebanner.gif

Offline broadstairs

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 554
Re: Uk Temps
« Reply #6 on: August 03, 2022, 04:55:45 PM »
Try saving this

Code: [Select]
<?php
phpinfo
();
?>


as something like phplist.php in your new website and run it, it will list all the options available and whether or not they are on or off. Look in the output for allow_url_fopen to see if you have activated it, it will say on or off.

Stuart
Ecowitt GW1003 with ultrasonic wind gauge, lightning sensor and PM2.5 sensor with Personal Weather Tablet as a console.

Offline davidefa

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 396
Re: Uk Temps
« Reply #7 on: August 04, 2022, 04:30:47 AM »
You have to set ( in your php configuration ):
allow_url_fopen=1
Look in the 'control panel' of your hosting provider if you have such an option

Offline broadstairs

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 554
Re: Uk Temps
« Reply #8 on: August 04, 2022, 04:34:33 AM »
Just checked this morning and both websites are showing the correct panel, so is it permanently fixed?

Stuart
Ecowitt GW1003 with ultrasonic wind gauge, lightning sensor and PM2.5 sensor with Personal Weather Tablet as a console.

Offline swright1957

  • Member
  • *
  • Posts: 32
    • Wakefield Way PWS
Re: Uk Temps
« Reply #9 on: August 05, 2022, 01:52:13 AM »
Hi all
Yes all fixed.
It was the settings on the cpanel of the new hosting provider..
Thanks for the advice all..
"anything's possible with the weather"
www.hytheweather.co.uk/signaturebanner.gif