Author Topic: MyAcurite (and WU) erroneously reported 1.54" of rain early this morning  (Read 1435 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BeaverMeadow

  • Senior Contributor
  • ****
  • Posts: 282

Here's the data from WU data page for the one hour that my Acurite 5 in 1 sent the rain data. I'm wondering if this happened to anyone else last night as it might be a glitch in the Acurite website's processing of the info. I can't think of anything else that might have caused this.

1:54 AM   29.3 F   28.7 F   97 %     SE   0.0 mph   0.0 mph   30.01 in   1.54 in   1.54 in
1:59 AM   29.2 F   28.7 F   98 %   NNW   0.0 mph   0.0 mph   30.01 in   1.54 in   1.54 in
2:04 AM   29.1 F   28.6 F   98 %   NNW   0.0 mph   0.0 mph   30.01 in   1.54 in   1.54 in
2:09 AM   29.1 F   28.6 F   98 %   NNW   0.0 mph   0.0 mph   30.01 in   1.54 in   1.54 in
2:14 AM   29.1 F   28.6 F   98 %   WNW  0.1 mph   0.1 mph   30.01 in   1.54 in   1.54 in
2:19 AM   29.1 F   28.5 F   97 %   WNW  0.1 mph   0.7 mph   30.01 in   1.54 in   1.54 in
2:24 AM   29.1 F   28.4 F   97 %   NNW   0.0 mph   0.0 mph   30.01 in   1.54 in   1.54 in
2:29 AM   29.1 F   28.4 F   97 %     NW   0.0 mph   0.0 mph   30.01 in   1.54 in   1.54 in
2:34 AM   29.1 F   28.4 F   97 %   NNW   0.0 mph   0.0 mph   30.01 in   0.00 in   1.54 in

Offline fatrusty

  • Member
  • *
  • Posts: 16
Re: MyAcurite (and WU) erroneously reported 1.54" of rain early this morning
« Reply #1 on: January 04, 2024, 12:03:18 PM »
Mine quit reporting on 12/29/23  nothing sense then... and yes we have had rain! lol