Author Topic: Oregon Scientific WMR100 not talking to Weather Display anymore  (Read 1459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ctccbc

  • Senior Contributor
  • ****
  • Posts: 257
  • Acurite 01035, Weather Display
    • Chris Collins Morehead City, NC Weather
Oregon Scientific WMR100 not talking to Weather Display anymore
« on: November 18, 2013, 07:09:32 PM »
I use my old Oregon Scientific WMR100N on occasion. For some reason, the sensors are working fine, but Weather Display will not update any new data after I plug in the USB cable. I start the WMR100.exe program and the numbers appear to come back fine, but the actual Weather Display interface does not update. I recently updated to the latest Weather Display version 10.37R Build 78, but still seeing the same issue. It was working well until about a week or so ago.  Any help appreciated.

Chris
moreheadcityweather.com

Offline ctccbc

  • Senior Contributor
  • ****
  • Posts: 257
  • Acurite 01035, Weather Display
    • Chris Collins Morehead City, NC Weather
Re: Oregon Scientific WMR100 not talking to Weather Display anymore
« Reply #1 on: November 18, 2013, 07:21:43 PM »
Well, its still having problems. I notice on the running log on the WMR100.exe program, there is a sign raw 00 after the outdoor temperature, which is not updating. Any ideas?

Offline oldnick

  • Member
  • *
  • Posts: 2
    • Weather station
Re: Oregon Scientific WMR100 not talking to Weather Display anymore
« Reply #2 on: November 19, 2013, 01:16:56 AM »
Have you posted this on the WD forum?  May get a suggestion there...

Good luck

Nick

 

anything