Author Topic: Meteobridge not accepting my pws credentials  (Read 908 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline captgadget

  • Senior Contributor
  • ****
  • Posts: 203
Meteobridge not accepting my pws credentials
« on: January 04, 2018, 06:35:19 AM »
Everything was working fine with Meteobridge and all of a sudden I have big red Xs in my weatherforyou in my Meteobridge. Any help would be appreciated.

Offline weatherforyou

  • Moderator
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 509
  • My weather is on WeatherForYou.com. Is yours?
    • http://www.weatherforyou.com
Re: Meteobridge not accepting my pws credentials
« Reply #1 on: January 04, 2018, 01:29:03 PM »
A forced reboot by Amazon caused some server errors for a few hours.  Everything should be working normally now.  If anyone still has issues please report them at...

https://www.pwsweather.com/contactus.php
Joe Torsitano


Offline SlowModem

  • Weather at the speed of dialup!
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 6545
  • WX @ 26.4 kbs
Re: Meteobridge not accepting my pws credentials
« Reply #2 on: January 04, 2018, 03:56:53 PM »
PWS Weather is my preferred source when I look at my data.  I have had no problems with it.  Thanks for the good service and the ability to contact you directly!  :D

A forced reboot by Amazon caused some server errors for a few hours.  Everything should be working normally now.  If anyone still has issues please report them at...

https://www.pwsweather.com/contactus.php
Greg Whitehead
Ten Mile, TN USA


Offline Impala88

  • Senior Contributor
  • ****
  • Posts: 174
    • IrvineWx
Re: Meteobridge not accepting my pws credentials
« Reply #3 on: January 05, 2018, 05:35:41 PM »
Agreed.  PWS is fantastic for pulling up archived station data.  Site is quick and easy to use.  People complaining about the continuing issues over at WU should consider PWS as a great alternative.

Offline Bushman

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 7029
    • Eagle Bay Weather
Re: Meteobridge not accepting my pws credentials
« Reply #4 on: January 06, 2018, 12:13:05 AM »
No stations for hundreds of kms near me.  :(