Author Topic: Web Cam Problems with Meteobridge Pro  (Read 663 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline genedb

  • Member
  • *
  • Posts: 1
Web Cam Problems with Meteobridge Pro
« on: October 27, 2017, 09:53:43 PM »
I have an amcrest ip camera hard wired to my network. Im using a meteobridge PRO and am having trouble getting the image uploaded to either the meteobridge server or weather underground cam. I have a post going on meteobridges forum and have received a few suggestions.

I have the camera setup with the url to take a snapshot from the camera. I have a green check on the camera. I checked the url in my browser and I do get a jpeg from the camera.

On the MBP the live data shows "no upload traffic" next to the meteobridge weather cam, and "no weather network traffic" next to the weather underground camera. All other weather net services are uploading fine.

ANYONE WITH SOME HELP WOULD BE GREATLY APPRECIATED. I think Im close but am missing something.
Thanks

Offline Wingfat

  • Member
  • *
  • Posts: 20
  • First Born Atomic Generation
    • Lake Charleston-Parkview PWS
Re: Web Cam Problems with Meteobridge Pro
« Reply #1 on: November 15, 2017, 11:26:48 PM »
make sure the url to the meteobridge server starts with https:// 


Example: https://admin.meteobridge.com/cam/123456789gestwfwwttttttetcetcblablabla/camplus.jpg
« Last Edit: November 15, 2017, 11:28:39 PM by Wingfat »
Davis Vantage Pro v2
Wireless Anemometer Transmitter
Meteobridge DL-505

 

anything