WXforum.net

Weather Station Hardware => Weather Web Cams => Bloomsky Sky Camera+sensors => Topic started by: ggsteve on September 05, 2017, 02:33:39 PM

Title: Anybody else having trouble connecting to Bloomsky?
Post by: ggsteve on September 05, 2017, 02:33:39 PM
My Bloomsky Sky2 and Storm have been working flawlessly since I got a new router from Comcast in the Spring.  Now something is up.  I haven't been able to access Bloomsky on the web all afternoon.  Just now I noticed that wind speed and direction, UV and rain rate (all things done by the Storm) stopped recording on my WU graphs at noon.  Temperature and barometric pressure (handled by the Sky2) are still recording.  Anyone else having such problems?
Title: Re: Anybody else having trouble connecting to Bloomsky?
Post by: sacreyweather on September 05, 2017, 03:01:41 PM
My Bloomsky iOS app isn't connecting at all. Must be on their end.
Title: Re: Anybody else having trouble connecting to Bloomsky?
Post by: Johnny 5 on September 05, 2017, 03:49:26 PM
I'm in the UK and my station is dead too, there are no stations showing on the Bloomsky map and I cannot access the data portal either. Nothing on the iPad or Android app.

http://map.bloomsky.com/
Title: Re: Anybody else having trouble connecting to Bloomsky?
Post by: waysta on September 05, 2017, 03:58:35 PM
I'm down too, must be Bloomsky site wide.  I think this has happened at least once before.
Title: Re: Anybody else having trouble connecting to Bloomsky?
Post by: PaulMy on September 05, 2017, 04:09:17 PM
Got the message from WU that my IONTARIO1189 station stopped reporting, and that is my Bloomsky station.  IONTARO226 is fine.

Paul
Title: Re: Anybody else having trouble connecting to Bloomsky?
Post by: Johnny 5 on September 05, 2017, 04:11:22 PM
I think this has happened at least once before.

That's some good news, so hopefully a technical glitch that they can sort out.
Title: Re: Anybody else having trouble connecting to Bloomsky?
Post by: Johnny 5 on September 05, 2017, 04:20:06 PM
Got the message from WU that my IONTARIO1189 station stopped reporting, and that is my Bloomsky station.  IONTARO226 is fine.

Hi Paul, I started a post about this Jachym's forum as well http://www.meteotemplate.com/forum/viewtopic.php?f=62&t=149

John
Title: Re: Anybody else having trouble connecting to Bloomsky?
Post by: Johnny 5 on September 05, 2017, 05:09:41 PM
Receiving data once again at 20:50 GMT  :-)
Title: Re: Anybody else having trouble connecting to Bloomsky?
Post by: waysta on September 05, 2017, 05:13:03 PM
Receiving data once again at 20:50 GMT  :-)

yep, I'm back too.  WU table says I was out from about 2 pm (EST, NY time) to about 3:53 pm.

I really like the sky pic, both for a quick look at wx and to better understand what my solar array is doing (which is not much today).

https://map.bloomsky.com/weather-stations/gqBxp6apnJSnrJ6l
https://www.wunderground.com/personal-weather-station/dashboard?ID=KNYWHITE25
Title: Re: Anybody else having trouble connecting to Bloomsky?
Post by: ggsteve on September 05, 2017, 07:32:40 PM
Yes I'm back too.  I find it interesting that my Storm stopped reporting at noon EDT but my Sky2 reported until about 2:00pm.