Author Topic: Random Sensor Showing up in MyAcurite  (Read 444 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Glenn

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 336
Random Sensor Showing up in MyAcurite
« on: February 23, 2018, 11:36:55 AM »
So I noticed there's now a "Temp & Humidity Sensor" that's showing up under my SmartHub at my CT location. Oddly, it's not showing up for my Access. I haven't added any additional sensors. Could I be picking up the signal from another sensor at a neighbor's place?
Acurite 5 in 1 Pro+
Southern VT
Connecticut

Online nincehelser

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 2520
    • nincehelser.com
Re: Random Sensor Showing up in MyAcurite
« Reply #1 on: February 23, 2018, 11:56:31 AM »
So I noticed there's now a "Temp & Humidity Sensor" that's showing up under my SmartHub at my CT location. Oddly, it's not showing up for my Access. I haven't added any additional sensors. Could I be picking up the signal from another sensor at a neighbor's place?

Usually that's the case.  If the sensor is far away the signal may be right on the edge of acceptability.

Offline daman

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 363
Re: Random Sensor Showing up in MyAcurite
« Reply #2 on: February 23, 2018, 01:17:18 PM »
Yup I have the same issue from time to time, I'll show a tower sensor with a weak signal (1) it has to be one of my neighbors that I'm just barley picking up. 
AcuRite 01057RM Pro+ 5-in-1 Color w/ Accsess
Michigan


Offline Glenn

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 336
Re: Random Sensor Showing up in MyAcurite
« Reply #3 on: February 23, 2018, 01:28:04 PM »
Oddly, it's added as under my sensors and now I'm getting alerts when the signal is low.
Acurite 5 in 1 Pro+
Southern VT
Connecticut

 

anything