Author Topic: lacrosse ws1613it restart  (Read 433 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MOHAWK 1946

  • Member
  • *
  • Posts: 2
lacrosse ws1613it restart
« on: June 14, 2017, 04:36:06 PM »
lacrosse ws1613it  will not receive data

Offline DanS

  • Chiang Mai weather
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 5414
    • ThaiWx
Re: lacrosse ws1613it restart
« Reply #1 on: June 14, 2017, 05:37:31 PM »
Hi Mohawk.
All data (rain, wind, temp) not being received or just some not coming in?
Did you try the outdoor thermo/hygro sensor close to the console?
Did you power this sensor up before the powering the console?
« Last Edit: June 14, 2017, 05:53:27 PM by DanS »

Offline MOHAWK 1946

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Re: lacrosse ws1613it restart
« Reply #2 on: June 16, 2017, 10:41:09 AM »
The things i  don't get are wind direction, wind chill/speed, outside temp and humidity

Offline dupreezd

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 324
Re: lacrosse ws1613it restart
« Reply #3 on: June 16, 2017, 11:24:09 AM »
I had one of those that lasted a number of years with no issues. First the temp went, then the wind speed. Rain was next. This all happened in about a 3 month span.
Sorry, maybe not what you want to hear.
WS-1200-IP | ObserverIP | Meteobridge 3.4
WU, PWSWeather - KTXCONRO61
CWOP - fw0717

Offline DanS

  • Chiang Mai weather
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 5414
    • ThaiWx
Re: lacrosse ws1613it restart
« Reply #4 on: June 16, 2017, 06:21:05 PM »
If you are getting rain data but not the other data (wind/temp/humid) then it appears the outdoor sensor is at fault.

 

anything