Author Topic: WU Station missing.....  (Read 351 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Toxic

  • Senior Member
  • **
  • Posts: 98
  • #conligwx
    • conligwx.org
WU Station missing.....
« on: August 15, 2017, 03:05:19 AM »
Anyone else get the following this morning....

 [ You are not allowed to view attachments ]
Regards Simon


Online wvdkuil

  • Wim van der kuil
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 1104
    • Support site Leuven Template and scripts
Re: WU Station missing.....
« Reply #1 on: August 15, 2017, 03:11:52 AM »
Same here: https://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVLBRABA2

It is the WXDailyHistory link for all stations in this area.
All links on the WU pages to the history result either in the error image as in the first post,
or  a message such as  "No daily or hourly history data available"
or a blank page.

The other forecast links to the stations are not affected, example
https://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=pws:IVLBRABA2

Wim
« Last Edit: August 15, 2017, 03:32:08 AM by wvdkuil »
Vantage VUE with a WLIP used for https://weer.sluispark.be/
Vantage VP2 with a USB logger/Meteobridge for https://www.weerstation-herent.be/

Offline Toxic

  • Senior Member
  • **
  • Posts: 98
  • #conligwx
    • conligwx.org
Re: WU Station missing.....
« Reply #2 on: August 15, 2017, 03:33:18 AM »
Thanks for the validation, I only noticed as my HomeWeatherstation template by Weather34.com uses that page for its data import.

Also if you goto WU and click on My Weather Station, and the Station link, it points that URL.

I have contacted WU staff regarding this, I would strongly advise others do the same.
« Last Edit: August 15, 2017, 03:34:58 AM by Toxic »
Regards Simon


Online wvdkuil

  • Wim van der kuil
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 1104
    • Support site Leuven Template and scripts
Re: WU Station missing.....
« Reply #3 on: August 15, 2017, 03:41:59 AM »
Thanks for the validation, I only noticed as my HomeWeatherstation template by Weather34.com uses that page for its data import.

Also if you goto WU and click on My Weather Station, and the Station link, it points that URL.

I have contacted WU staff regarding this, I would strongly advise others do the same.
Yes, and sadly a lot more scripts depend on that data so a lot of websites will be affected
WUgraphs for all those nice graphs
PHP Wunderground Station History Script
Leuven wsreports

There seems to be a problem with the almanac data also, after a nice sunny summer ( +25 C) day, the WU pages display freezing temps,
Quote
Yesterday's Extremes
Country Highs                  Country Lows
1 C Antwerp                   -8 C Elsenborn
1 C Ghent                     -8 C Mont-rigi
1 C Sint Katelijne-waver      -7 C St. Hubert
0 C Uccle                     -6 C Spa
0 C Retie                     -6 C Buzeno

But that is their data, lets hope it will not take to long before they restore access to our own data.

Wim
« Last Edit: August 15, 2017, 04:22:47 AM by wvdkuil »
Vantage VUE with a WLIP used for https://weer.sluispark.be/
Vantage VP2 with a USB logger/Meteobridge for https://www.weerstation-herent.be/

Offline westhillman

  • Member
  • *
  • Posts: 19
Re: WU Station missing.....
« Reply #4 on: August 15, 2017, 03:52:28 AM »
Also the Classic Map View at http://www.wunderground.com/auto/preview is currently failing to load any station data.  Have notified Wunderground.

Offline gillesroszak

  • Contributor
  • ***
  • Posts: 110
  • Qui trop coute la mto, passe sa vie au bistrot.
    • meteokerbach
Re: WU Station missing.....
« Reply #5 on: August 15, 2017, 01:35:12 PM »
Wunderground is up now guys !!!!

Offline Toxic

  • Senior Member
  • **
  • Posts: 98
  • #conligwx
    • conligwx.org
Re: WU Station missing.....
« Reply #6 on: August 15, 2017, 02:28:14 PM »
Saratoga template still not updating as yet.

Code: [Select]
PHP Warning:  Division by zero in /~~~/~~~~~~/~~~~~/~~~~~/WU-forecast.php on line 614
Regards Simon


Offline waiukuweather

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 382
Re: WU Station missing.....
« Reply #7 on: August 15, 2017, 02:59:20 PM »
I had the same problem
but I see its back again now for me

Offline Toxic

  • Senior Member
  • **
  • Posts: 98
  • #conligwx
    • conligwx.org
Re: WU Station missing.....
« Reply #8 on: August 15, 2017, 05:22:29 PM »
yep seems to be better now, though I have CumulusMX showing an error every hour at present.

Code: [Select]
2017-08-15 20:53:42.621 WU update: An error occurred while sending the request.
2017-08-15 21:10:22.634 WU update: An error occurred while sending the request.
2017-08-15 22:07:37.827 WU update: An error occurred while sending the request.
2017-08-15 22:14:37.845 WU update: An error occurred while sending the request.

data is being logged at WU every 5 minutes but obviously something is still not quite right with their service just yet.
Regards Simon