Author Topic: PWS display on WU  (Read 337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline arrowspace90

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 326
  • Vantage Pro II, chimney mounted, 30' elevation
PWS display on WU
« on: July 10, 2017, 04:23:14 PM »
Can someone explain the black vs green displays of temp and wind on WU for PWS?

I don't remember it cycling from green to black, and occasionally blank for a couple of seconds.
I just hooked up to a Meteobridge Pro.  It says its reporting.

Is this display normal, or is my connection intermittent?

Offline miraculon

  • Sunrise Side Weather
  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 2886
  • KE8DAF
    • Sunrise Side Weather in Rogers City MI USA
Re: PWS display on WU
« Reply #1 on: July 10, 2017, 04:26:46 PM »
It is normal from what I have seen. My station does this as well. I believe that the data turns green during an update, at least based on watching it for a while.

Greg H.




Blitzortung Stations 668, 706 - CWOP CW4114 -  CoCoRaHS MI-PI-1

Offline AF6GL

  • Senior Member
  • **
  • Posts: 71
    • Jeffries Ranch Weather Center
Re: PWS display on WU
« Reply #2 on: July 10, 2017, 11:06:42 PM »
Yes it turns green during the rapid fire update (if enabled).

Offline Bashy

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 792
    • Suffolk Weather
Re: PWS display on WU
« Reply #3 on: July 11, 2017, 01:23:11 AM »
Its just a visual reference to the data updating (as others have said)
Kind regards
Bashy

Offline arrowspace90

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 326
  • Vantage Pro II, chimney mounted, 30' elevation
Re: PWS display on WU
« Reply #4 on: July 11, 2017, 11:04:47 AM »
Thanks guys, I forgot I had enabled the "rapid fire".
I had just switched reporting to Meteobridge so I was paranoid about the data flow.