Author Topic: Problem installing CumulusMX on Raspberry pi 3  (Read 1085 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Denpat

  • Member
  • *
  • Posts: 29
Problem installing CumulusMX on Raspberry pi 3
« on: November 20, 2017, 04:33:28 PM »
When I turn on CumulusMX to connect to the station I get the following error. This is happening the first time I tried to connect. System.missing method Exception: method 'mono.unix.native.syscall.uname'. not found. I have looked everywhere trying to figure out what I have missed to no avail. I can get to the console on the web, but it won't update any information. I have configured the file as best as I know how.

Any help will be deeply appreciated.

Dennis

Offline mcrossley

  • Forecaster
  • *****
  • Posts: 341
    • Wilmslow Astro
Re: Problem installing CumulusMX on Raspberry pi 3
« Reply #1 on: November 20, 2017, 05:33:10 PM »
What station are you using?
What version of Mono have you installed?
Did you install the full mono package?
What locale do you have configured?
Mark

Offline Denpat

  • Member
  • *
  • Posts: 29
Re: Problem installing CumulusMX on Raspberry pi 3
« Reply #2 on: November 20, 2017, 06:03:51 PM »
I am using an Oregon Scientific wmr100. I entered 232 in the configuration.
I did install the the mono-complete version. It is version (4.6.2.7+dfsg-1)
I didn't find a place to put locale other than the longitude and Latitude. I am in the Northern hemisphere.

Thanks for the help.

Dennis

 

anything